Nordestetica - marirea sanilor, ridicariea sanilor, implant silicon, operatii estetice, clinica privata

Nordestetica

Specialisti in chirurgie plastica

Promotii

Alege promotia care ti se potriveste

Buze

Marire buze: injectare cu

Acid Hialuronic

Promotie Lady

Marire sani

Operatie, anestezie, analize,

pansamente, scoatere fire incluse in pret.

Promotie All incluse

Lipoaspiratie

Operatie, anestezie, analize,

pansamente, scoatere fire incluse in pret.

Promotie Lady

Rinocorectie

Operatie, anestezie, analize,

pansamente, scoatere fire incluse in pret.

Promotie Lady

Despre noi


Pentru siguranţă, confort şi linişte sufletească


Noi inţelegem că alegerea unui Centru de chirurgie cosmetică în Bucureşti este o decizie personală. Acesta este motivul pentru care facem toate eforturile pentru a crea un mediu prietenos şi confortabil adaptat standardelor actuale.

Vă asiguram că personalul nostru calificat va face toate eforturile pentru a va menţine în siguranţă în timpul fiecărei etape a terapiei chirurgicale estetice.

Clinica noastră oferă clienţilor consultaţii şi tratamente chirurgicale. Specialităţi: chirurgie estetică, chirurgie plastică şi reparatorie, dermatologie cosmetică, chirurgie dermatologică, chirurgie generală, hematologie clinică, medicină internă.


Tur virtual


SERVICII


Epilarea definitiva


Metodele vechi cosmetice (folosirea cremelor epilatoare, a aparatului de ras sau epilarea cu ceara) sau dermatologice (electroliza fir cu fir folosind ace) pierd foarte mult in favoarea celor moderne reprezentate de epilare definitiva cu laser sau cu lumina intensa pulsata (IPL).


Ca urmare a cresterii standardelor de frumusete si ingrijire corporala, au aparut metode moderne si eficiente de indepartare a pilozitatii excesive.

Metodele vechi cosmetice (folosirea cremelor epilatoare, a aparatului de ras sau epilarea cu ceara) sau dermatologice (electroliza fir cu fir folosind ace) pierd foarte mult in favoarea celor moderne reprezentate de epilare definitiva cu laser sau cu lumina intensa pulsata (IPL).

Atat persoanele cu tulburari hormaonale date de ovarele polichistice sau de tulburarile glandelor suprarenale cu hirsutism, precum si cele perfect sanatoase dar cu o pilozitate relativ exagerata in anumite zone, pot beneficia de tratametul de epilare definitiva.

Aparatul nostru IPL poate reduce parul nedorit rapid si eficient, intr-un numar redus de sedinte, fara durere.

Orice combinatie de zone beneficiaza de discount major. Exemple:

  • Inghinal total & axile = 99 euro / sedinta
  • Picioare lung & total inghinal & axile = 199 euro / sedinta
  • Daca aduci o prietena sau un prieten primesti o reducere de 50% la prima sedinta pentru o a doua zona sau 25% la o sedinta pentru acceasi zona.
Zona epilata Preturi in EURO pe sedinta
PERCIUNI 29
MUSTATA 25
BARBIE 29
MUSTATA+BARBIE 49
FRUNTE 29
POMETI 29
FATA (facial complet) 59
GAT 29
DEGETE (Maini+picioare) 29
ANTEBRATE 49
BRATE 39
BRATE COMPLET 99
AXILE 39
MAINI 29
IN JURUL MAMELOANELOR (PERIAREOLAR) 29
LINIA OMBILICALA / LINIA ALBA 29
ABDOMEN 59
PECTORALI 69
TRUNCHI ANTERIOR(torace+abdomen) 119
CEAFA 29
UMERI 39
ETAJ SUPERIOR SPATE 49
ETAJ INFERIOR SPATE – (LOMBAR) 39
ETAJ SUPERIOR SPATE + UMERI 79
SPATE COMPLET (etaj superior + etaj inferior + umeri) 119
SPATE COMPLET + 1/3 superioara brate 129
BICHINI LINE 39
PERINEU + INTERFESIER 39
PUBIAN 29
INGHINAL TOTAL (bichini line+pubian+perineu+interfesier) 79
FESE 49
GAMBE (Zona inferioara - ambele gambe) 89
GAMBE (Zona superioara - ambele coapse) 89
GENUNCHI 29
LABA PICIORULUI + DEGETELE 29
PICIOARE COMPLET (gambe+coapse) 149
PICIOARE LUNG+INGHINAL TOTAL+AXILE (Pachet Lady ) 199

 

Cum functioneaza?

IPL face posibila reducerea parului avand ca tinta foliculul pilos, folosind energia luminoasa, care distruge foliculul, prevenind formarea parului. Energia este atrasa de pigmentul de culoare inchisa al firului de par si captata de acesta pe baza procesului de fototermoliza. Firele de par aflate in faza activa se distrug si se elimina.

Cate tratamente sunt necesare?

Firul de par are 3 faze de crestere: faza de crestere activa (anagen), faza de regresie, cand cresterea este oprita (catagen) si faza de pauza, cand parul este in pregatire pentru o noua crestere (telogen).

Ca si alte metode care folosesc lumina pentru reducerea parului (laser sau IPL), tratamentul este eficient doar in faza anagena. La un anumit moment, numai un anumit procent de foliculi se afla in faza de crestere activa;de aceea tratamentul va necesita cateva proceduri efectuate la 4-6 saptamani una de cealalta, pentru a fi cat mai eficiente. In general tratamentul se incheie dupa 5-7 sedinte.

Procedura este dureroasa?

IPL este foarte usor de tolerat, aparatul nostru IPL este de cea mai noua tehnologie. Are un dispozitiv de autoracire care protejeaza pielea inconjuratoare, in timp ce permite luminii sa penetreze foliculul pilos. Procedura este resimtita ca o piscatura de tantar.

Cat dureaza un tratament?

IPL-ul este foarte eficient, durata procedurii depinde de dimensiunea ariei de tratat; in general dureaza cca 15-30 minute. Pentru arii extinse (picioare lung) timpul unei sedinte este mai indelungat (60-80 minute).

Care este diferenta dintre IPL si laser?

Reducerea parului atat cu IPL cat si cu laser se bazeaza pe acelasi principiu : trimiterea de energie luminoasa catre foliculul pilos; laserul emite doar o singura lungime de unda si foloseste un mic fascicul de lumina per puls, in timp ce IPL emite un spectru de lungimi de unda si foloseste un fascicul mai larg per puls. Aceasta face IPL mai eficient decat laserul.

Cat de eficient este tratamentul?

In general pacientii cu par de culoare neagra si piele alba raspund excelent la tratament, indiferent de sex sau zona tratata.

In ordinea raspunsului la tratament, cele mai bune rezultate se obtin la: axile, inghinal, picioare, brate, iar la fata: perciuni, gat, frunte, barbie, mustata.

In urma tratamentului pilozitatea se reduce cu cca 90%.

Pentru cele 10% fire fine si care cresc mult mai incet, sunt necesare sedinte de intretinere la 4-6 luni.

Procedura

Inaintea sedintei de tratament trebuie evitata expunerea solara precum si epilarea prin smulgere. Firele de par se aduc la nivelul pielii prin radere sau prin taiere cu forfecuta in seara dinaintea tratamentului.

Se aplica un gel rece, cu rol de anestezie de contact pe zona de tratat. Pacienta simte o "piscatura de tantar" in momentul aplicarii flash-ului luminos. Se fac cateva treceri sucesive pe zonele tratate.

Dupa tratament

Pielea poate fi rosie in zona tratata pentru cateva ore, dupa care roseata dispare complet.

Se evita expunerea solara sau baia fierbinte in ziua tratamentului.

Se vor folosi creme cu factor de protectie solara in zilele urmatoare tratamentului in cazul expunerii la soare.

Firele cad singure la 7-10 zile dupa tratament.

Contraindicatii

Pacientele gravide sau cele care alapteaza vor evita tratamentul.

Pacientii cu boli fotosensibile (lupus eritematos disemnat) sau cei ce consuma medicamente fotosensibilizante nu efectueaza tratamentul.

Nervii pigmentari vor fi protejati pe toata durata tratamentului.

Zonele tatuate nu vor fi tratate.

Pacientii care au facut plaja sau solar in ultimele 2 saptamani vor evita tratamentul (risc mare de arsura).


Personal

Clinica


Centrul Medical Nordestetica este un centru modern localizat intr-o zona bine cotata a Bucurestiului- zona pietei Domenii. Intr-o ambianta placuta si un mediu relaxant cei mai buni specialisti sunt gata sa respunda cerintelor si standardelor dumneavoastra de sanatate si frumusete. Infiintat in februarie 2003, Centrul Medical Nordestetica s-a afirmat prin servicii de calitate la standarde europene, cu rezultate deosebite in domeniul chirurgiei estetice si dermatocosmetologiei. Intr-o deplina siguranta a actului medical puteti beneficia de servicii de calitate de chirurgie estetica si dermatologie cosmetica: epilare definitiva, indepartare tatuaje laser, injectii cu toxina botulinica, indepartare riduri prin injectii cu collagen, mariri buze, fotointinerire faciala. Speram ca deviza noastra:,,Beauty by laser" sa raspunda tuturor asteptarilor dumneavoastra legate de infrumusetare prin metode de ultima ora chirurgicale sau nechirurgicale.

Contact

Adresa: Strada Daniel Ciugureanu, nr.24A, sector 1, cod postal 012197, Bucuresti, Romania

CUI: RO-15192087, J40/1733/2003

Program: Luni-Vineri 09:00-21:00

Sambata 09:00-14:00

(+4)-021-312-87-98

(+4)-072-465-62-73

programari@nordestetica.ro

Respectand prevederile legii 677/2001 vizand protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si la libera circulatie a acestor date, S.C. CENTRUL MEDICAL NORDESTETICA SRL este inscrisa la ANSPDCP ca operator de date cu nr. 26893 si respecta legislatia in vigoare cu privire la datele cu caracter personal si la libera circulatie a acestor date a pacientilor.