Nordestetica

Specialisti in chirurgie plastica

Promotii

Alege promotia care ti se potriveste

Buze

Marire buze: injectare cu

Acid Hialuronic

Promotie Lady

Marire sani

Operatie, anestezie, analize,

pansamente, scoatere fire incluse in pret.

Promotie All incluse

Lipoaspiratie

Operatie, anestezie, analize,

pansamente, scoatere fire incluse in pret.

Promotie Lady

Rinocorectie

Operatie, anestezie, analize,

pansamente, scoatere fire incluse in pret.

Promotie Lady

Despre noi


Pentru siguranţă, confort şi linişte sufletească


Noi inţelegem că alegerea unui Centru de chirurgie cosmetică în Bucureşti este o decizie personală. Acesta este motivul pentru care facem toate eforturile pentru a crea un mediu prietenos şi confortabil adaptat standardelor actuale.

Vă asiguram că personalul nostru calificat va face toate eforturile pentru a va menţine în siguranţă în timpul fiecărei etape a terapiei chirurgicale estetice.

Clinica noastră oferă clienţilor consultaţii şi tratamente chirurgicale. Specialităţi: chirurgie estetică, chirurgie plastică şi reparatorie, dermatologie cosmetică, chirurgie dermatologică, chirurgie generală, hematologie clinică, medicină internă.


Tur virtual


SERVICII


Indepartarea celulitei


Radiofrecventa lupta împotriva pielii lăsate şi a celulitei. Are rezultate spectaculoase în conturarea şi remodelarea corpului. Rezultate imediate pe cicatricile de acnee si pe vergeturi.


Radiofrecventa lupta împotriva pielii lăsate şi a celulitei. Laserul de radiofrecventa tripolara Appolo – reduce aspectul de piele lasata prin care celulita herniaza. Tesutul cutanat se contracta ca un adevarat corset natural reducand vizibil efectul de celulita. Prin incalzirea produsa de laserul de radiofrecventa a tesutului celular subcutanat se realizeaza o distrugere a celulelor adipoase ce actioneaza ca o rezistenta la trecerea curentului electric.Sunt tratate atat straturile profunde cat si cele superficiale, ducand la o diminuare evidenta a aspectului de ,,coaja de portocala".

Rezultate:

  • trateaza eficient toate gradele de celulita
  • rezultate spectaculoase în conturarea şi remodelarea corpului pentru toate tipurile de piele şi pentru orice vârstă inca de la prima sedinta de tratament
  • estompează ridurile şi tonifică pielea
  • este un tratament non-invaziv
  • poate fi folosit pe orice parte a corpului unde pielea este lăsată
  • rezultate imediate pe cicatricile de acnee si pe vergeturi
  • nu necesită anestezie
  • nu are efecte secundare
  • eficient şi în tratament post liposucţie

Personal

Clinica


Centrul Medical Nordestetica este un centru modern localizat intr-o zona bine cotata a Bucurestiului- zona pietei Domenii. Intr-o ambianta placuta si un mediu relaxant cei mai buni specialisti sunt gata sa respunda cerintelor si standardelor dumneavoastra de sanatate si frumusete. Infiintat in februarie 2003, Centrul Medical Nordestetica s-a afirmat prin servicii de calitate la standarde europene, cu rezultate deosebite in domeniul chirurgiei estetice si dermatocosmetologiei. Intr-o deplina siguranta a actului medical puteti beneficia de servicii de calitate de chirurgie estetica si dermatologie cosmetica: epilare definitiva, indepartare tatuaje laser, injectii cu toxina botulinica, indepartare riduri prin injectii cu collagen, mariri buze, fotointinerire faciala. Speram ca deviza noastra:,,Beauty by laser" sa raspunda tuturor asteptarilor dumneavoastra legate de infrumusetare prin metode de ultima ora chirurgicale sau nechirurgicale.

Contact

Adresa: Strada Daniel Ciugureanu, nr.24A, sector 1, cod postal 012197, Bucuresti, Romania

CUI: RO-15192087, J40/1733/2003

Program: Luni-Vineri 09:00-21:00

Sambata 09:00-14:00

(+4)-021-312-87-98

(+4)-072-465-62-73

programari@nordestetica.ro

Respectand prevederile legii 677/2001 vizand protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si la libera circulatie a acestor date, S.C. CENTRUL MEDICAL NORDESTETICA SRL este inscrisa la ANSPDCP ca operator de date cu nr. 26893 si respecta legislatia in vigoare cu privire la datele cu caracter personal si la libera circulatie a acestor date a pacientilor.