Terapia Vampir - Terapia Dracula

Terapia Vampir – Terapia Dracula

Terapia dracula - terapia vampir

Pielea ta și-a pierdut prospețimea și vitalitatea odata cu trecerea timpului? Fie că moștenirea genetica nu a fost darnică cu tine, fie că factorii externi ori un stil de viață neadecvat ți-au răpit frumusețea tenului, acum o poți recăpăta cu ajutorul terapiei Dracula.
Specialiștii noștri promit rezultate excepționale de reîntinerire facială într-un timp scurt. Secretul îl reprezintă injectarea unui ser obținut din sânge, adică așa-numita terapie Dracula ori terapia Vampir.

Ce este terapia Dracula?

Terapia Dracula este o terapie de ultimă oră care a dovedit că este soluția optimă pentru refacerea tenului ce și-a pierdut elasticitatea și strălucirea. Această procedură constă în recoltarea unei cantităti de sânge propriu din care se reține un ser bogat în plachete și factori de creștere. Este recoltată o cantitate mică de sânge, de aproximativ 8-9 mililitri, care este apoi introdusă în eprubete sterile.
Serul este îmbogățit după aceea cu vitamine și aminoacizi, fiind astfel pregătit pentru injectare la nivelul zonelor facială, decolteu și mâini. Această soluție determină activarea unui mecanism natural de refacere a țesuturilor la care sunt folosite propriile celule stem.

Cum acționează terapia Dracula?

Serul obținut din propriul sânge este introdus la nivelul pielii prin microînțepături și are rolul de a stimula procesele de regenerare celulară și sinteza de colagen din organism.
Colagenul este substanța care ajută la menținerea elasticității si a aspectului tânăr al pielii. Această substanță este produsă în mod natural de corpul nostru, însă, odată cu trecerea timpului, nivelul începe să scadă. Pielea începe să își piardă fermitatea și strălucirea naturală, astfel că aspectul tern și ridurile încep să devină cel mai mare coșmar al nostru, al femeilor.

Terapia Dracula poate fi utilizată atât la nivelul feței (în jurul ochilor, al gurii și al nasului), cât și la nivelul decolteului, pe dosul palmelor și pe scalp (luptă împotriva căderii părului). Totodată, specialiștii în domeniu o recomandă și în zona coapselor pentru că are efectul de a combate aspectul inestetic al celulitei.

Ce beneficii are terapia Dracula sau terapia Vampir?

Terapia Dracula, cunoscută printre specialiștii din domeniu și sub denumirea de PRP (Platelet Rich Plasma), oferă numeroase beneficii pielii.

  • Eliminarea liniilor fine;
  • Reîntinerirea pielii uscate, lipsită de strălucire pe cale naturală;
  • Estomparea ridurilor din jurul gurii și al nasului;
  • Refacerea ovalului feței;
  • Acționează cu succes și în cazul petelor pigmentare și al porilor dilatați;
  • Îndepărtează cicatricile post-acneice.
  • Tratamentul nu necesită perioadă lungă de recuperare;
  • Rezultatele dorite încep să apară treptat, în cel mult două săptămâni.

Cât durează procedura?

Procedura de injectare a serului durează în jur de 40 – 45 de minute. Aceasta necesită o anestezie ușoară care se realizeaza fie prin refrigerare (pulverizarea unor substanțe care răcesc rapid țesuturile), fie prin aplicarea unei creme anestezice.

Ce se întamplă după prima intervenție?

În urma realizării terapiei Dracula nu vor rămâne cicatrici, ci doar o ușoară roșeață locală care va dispărea în 1-2 zile.
Pentru a obține cele mai bune rezultate, optați pentru 2-3 ședințe de tratament, în funcție de sfatul medicului. Acestea trebuie efectuate la un interval de trei săptămâni, după care este indicat să se repete procedura după 6 – 12 luni.

 

Dr Dan Calota
Medic Primar Chirurgie Plastica si Estetica

Programare

Zona Terapia Dracula - Terapia VampirPreturi in euro cu TVA inclus
Fata + Gat sau Decolteu + Maini (PRP normal + se realizeaza cu 1 Kit Plasmolifting + masca Ceai Verde Princess - doar Dermica Pen)200
Scalp ( impotriva caderii parului ) (PRP normal + se realizeaza cu 1 Kit Plasmolifting + masca Ceai Verde Princess + Injectare + Dermica Pen)200
Gel Plasma Filler BIO ( 4 ml filler ) ( PPP + PRP + se realizeaza cu 2 Kit-uri Plasmolifting + masca Ceai Verde Princess)250