Operatii estetice Bucuresti

Operatii estetice

Clinica Nordestetica oferă o gamă largă de operații estetice pentru corecția feței și a corpului, la standarde internaționale, cu rezultate de excepție. Echipa noastră medicală, în frunte cu Dr. Dan Calotă, este formată din medici specialiști în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă. Îi recomandă experiența bogată în domeniu ce a fost acumulată în urma participării la stagii de pregătire profesională și conferințe atât în țară, cât și în străinătate.

Vă invităm să îl cunoașteți pe Dr. Dan Calotă, medic primar în chirurgie plastică și estetică, doctor în medicină, dar și restul personalului pentru a alege împreună metoda estetică potrivită.

Chirurgia sânilor se referă la toate intervențiile estetice care se realizează în această zonă a corpului. Intervenția de mărire a sânilor este cea mai populară dintre operațiile estetice, urmată de intervenția de ridicare a sânilor sau mastopexia. Alte proceduri estetice pe care le realizăm în cadrul clinicii sunt micșorarea sânilor, înlocuirea implanturilor (din motive personale ori medicale) și reducerea sânilor la bărbați. În toate cazurile, intervenția chirurgicală este singura soluție care oferă rezultate vizibile și de durată.

Acest tip de intervenție include o varietate de metode care asigură înfrumusețarea aspectului pielii. De la procedura de fotointinerire realizată cu ajutorul luminii intens pulsate (IPL) și injecțiile cu substanțe ce au rol de umplere a ridurilor și întinerire a pielii până la epilarea definitivă, îndepărtarea celulitei și înlăturarea tatuajelor, asigurăm corecția imperfecțiunilor fizice care vă împiedică să vă simțiți în largul vostru.

Chirurgia feței se numără printre cele mai căutate tipuri de operații estetice în ultimii ani. Stoparea procesului de îmbătrânire este principala dorință a femeilor, iar echipa noastră vine în întâmpinarea ei cu câteva proceduri de excepție: blefaroplastia și liftingul facial și cervical. Alte proceduri pe care le realizăm în cadrul clinicii noastre de operații estetice sunt: rinocorecția (corectarea estetică a nasului), mărirea buzelor cu ajutorul acidului hialuronic și otoplastia (intervenția care rezolvă deformările urechii, cum ar fi lipsa urechii și urechile clăpăuge).

Chirurgia conturului cuprinde o serie de intervenții pentru remodelarea corporală și este de un real ajutor chiar și în cazurile de slăbiri masive. Zonele tratate cel mai des sunt: bărbia (gușa), braţele, sânii, abdomenul, șoldurile, coapsele și fesele. Rostul tuturor intervențiilor este de a îndepărta excesul de piele și de țesut adipos, obținandu-se astfel forme mai atrăgătoare.

Chirurgia organelor genitale externe

Cu ajutorul operațiilor estetice din zona organelor genitale externe se poate corecta forma ori dimensiunea labiilor și se poate reface virginitatea. Himenoplastia reprezintă refacerea chirurgicală a himenului din resturile himenului sau din mucoasa vaginală pentru a forma un nou himen.

Hematologie

Hematologia este o ramură a medicinei care se ocupa cu studiul, diagnosticul și tratamentul bolilor hematologice maligne și nemaligne. În această categorie intră afecțiunile sângelui și ale organelor hematopoietice – maduva roșie osoasă, splina, ficatul și ganglionii limfatici.